Скликається П’ятдесят четверта чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради VIII скликання

НОВОЯВОРІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ

 

Відповідно до розпорядження Новояворівського міського голови №53-р від 13.11.2023 скликається П’ятдесят четверта чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради восьмого скликання, у четвер, 23 листопада 2023 року, о 10.00 год, у приміщенні сесійного залу.

Пропонований порядок денний:

  1. Про затвердження складу Молодіжної ради при Новояворівській міській раді
  2. Про внесення змін до Програми матеріальної підтримки діяльності правоохоронних органів в контексті взаємодії з органами місцевого самоврядування на 2023 рік
  3. Про внесення змін до бюджету Новояворівської міської територіальної громади на 2023 рік
  4. Про розгляд заяви голови правління ОСББ «Янтарне» щодо  передачі нежитлових підвальних приміщень у власність
  5. Про прийняття майна до комунальної власності Новояворівської міської ради з подальшою передачею на баланс ПрАТ «Львівобленгерго»
  6. Про підтримку проекту “Капітальний ремонт (утеплення) огороджувальних конструкцій та технічне переоснащення внутрішніх інженерних систем Прилбичівського ЗДО, що розташований за адресою Львівська обл., с. Прилбичі, вул. Садова, 2” в  рамках Проекту  “Енергоефективність громадських будівель в Україні”
  7. Про підтримку проекту “Капітальний ремонт (утеплення) огороджувальних конструкцій та технічне переоснащення внутрішніх інженерних систем Добростанського ЗДО, що розташований за адресою Львівська обл., с. Добростани, вул. Шевченка, 68А” в  рамках Проекту  “Енергоефективність громадських будівель в Україні
  8. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди (Львівські ковбаси) по вул. А. Шептицького в с. Старичі для  ФОП Гануляк Н.І.
  9. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди (Здоблев) по вул. А. Шептицького в с. Старичі для  ФОП Гануляк Н.І.
  10. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування комплексу придорожнього сервісу в складі пункту автотехобслуговування, кафе, готелю, відпочинково-ресторанного об’єкту та АЗС» в с. Терновиця (землекористувач гр. Палига І.І. )
  11. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення  у с. Старичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Чікель В.Ю).
  12. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування дорожнього сервісу у с. Рулево Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Дида Р.В.).
  13. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування зерносховища, що розташоване за межами населених пунктів Новояворівської територіальної громади (землекористувач гр. Ковалишин З.Ю.)
  14. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування складу сільськогосподарської техніки, що розташована за межами населених пунктів Новояворівської територіальної громади (землекористувач гр. Доманицька О.О.)
  15. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Телиця Л.М.)
  16. Про поновлення права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасових споруд по вул. С. Бандери, вул. І. Мазепи, вул. І. Франка у м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області.
  17. Про найменування нової проектованої вулиці розташованої у с. Терновиця, Новояворівської територіальної громади, Яворівського району Львівської області
  18. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди по вул. А. Шептицького в с. Старичі для  ФОП Штепенко О.М.
  19. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди по вул. А. Шептицького в с. Старичі для  ФОП Лоза С.С.
  20. Про надання дозволу на внесення змін у Детальний план території обмеженої вул. А. Шептицького та вул. Приозерна для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з торгово-офісними приміщеннями в м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада)
  21. Про затвердження Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі,будівництво комплексу придорожнього сервісу в складі пункту автотехобслуговування, кафе, мотелю, АЗС» в с. Чолгині Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Сеньо О.А.)
  22. Про затвердження Детального плану території для будівництва та обслуговування скверу імені отця А.Михаліхи в межах вул. Гординського та вул. Церковна в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада).
  23. Про затвердження Детельного плану території для будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі по вул. Сагайдачного, 23-А в смт. Шкло Яворівського району, Львівської області (землекористувач Гунькало І.
  24. Про затвердження Детального плану території частини вул. Р. Шухевича щодо визначення планувальної, ландшафтної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови території (землекористувач РО «Релігійна громада Парафії Покрови Пресвятої Богородиці Дрогобицько – Самбірської Єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) у м. Новояворівськ, Яворівського району, Львівської області).
  25. Про затвердження Детального плану території для будівництва та обслуговування столярного цеху по вул. І. Мазепи в м. Новояворівськ, Яворівського району, Львівської області (землекористувач Коцур В.Ю.).
  26. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування комплексу придорожнього сервісу в с. Терновиця Яворівського району Львівської області (землекористувач гр.Таранько А.М.).
  27. Про надання дозволу на розроблення ДПТ розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Терновиця Яворівського району Львівської області (землекористувач Пісоцький В.І.).
  28. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі у с. Мужиловичі, Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Мисечко І.Р.)
  29. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єкта  торгівлі по вул. Львівська, 11 у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Палюх В.Р.).
  30. Про надання дозволу на розроблення ДПТ розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач Прокопенко О.С.).
  31. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємства переробної промисловості у с. Воля Старицька Яворівського району Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада).
  32. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування стоянки для сільськогосподарської техніки, що розташована за межами населених пунктів Новояворівської територіальної громади (землекористувач гр. Ганжа О.В.)
  33. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування овочесховища та будівлі сільськогосподарського призначення, що розташоване за межами населених пунктів Новояворівської територіальної громади (землекористувач гр. Михайлюк Д.А.)
  34. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємства переробної промисловості у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада)
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею в с.Кам’янобрід для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ТОВ «Укртауер».
  36. Про внесення змін до Договору оренди землі, укладеного ТзОВ «Крассула-Д» з Добростанівською сільською радою 18.12.2017р., земельної ділянки площею 2,9992 га, розташованої в с. Добростани.
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання (КВЦПЗ – 07.09) в с.Підлуби
  38. Про погодження затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду для збереження та використання парків-пам’яток садово-паркового мистецтва ДП «Санаторно-курортний лікувальний центр «Шкло»   що розташований   по вул. Курортна, 1 в смт Шкло.
  39. Про передачу в оренду земельної ділянки ТзОВ «ЯВІР РЕЗОРТ»    кадастровий номер  , в с.Старичі, вул.Курортна,2 для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду  на території Добростанського та Кам’янобрідського старостинських округів, для будівництва та обслуговування об’єктів електроенергетичної інфраструктури  для ТзОВ «ЯВОРІВ ЕНЕРГО».
  41. Про затвердження проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду   на території Добростанського старостинського округу, для будівництва та обслуговування об’єктів електроенергетичної інфраструктури  для ТзОВ «ЯВОРІВ ЕНЕРГО».
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право земельного сервітуту  частини земельної ділянки площею 0,0025 га,  для розміщення (опори лінії електропередач 110 кВ) на території Кам’янобрідського старостинського округу  для  ТзОВ «ЯВОРІВ ЕНЕРГО».
  43. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки  для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу  по вулиця Привокзальна, 2-Е  в м.Новояворівськ з метою її продажу (викупу)  Полюзі Роману Степанович
  44. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки земельної  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вулиця вул. Привокзальна, 8д,  в м.Новояворівськ з метою її продажу (викупу)  Балушка Стефанія Федорівна.
  45. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки   (03.15) для обслуговування майстерні по виготовленню металовиробів по вулиця вул. Зеленій,  в м.Новояворівськ з метою її продажу (викупу)  Дзидз Ілля Михайлович .
  46. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки 03.07 для будівництва і обслуговування ринково-торгового пасажу  по вулиця вул. А.Шептицького,  в м.Новояворівськ з метою її продажу (викупу)  Мар’ян Григорій Михайлович.
  47. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення та затвердження експертної грошової оцінки земельної ділянки для обслуговування ринку та автостоянки  по вулиця вул.  І.Франка, 1б в м.Новояворівськ з метою її продажу (викупу ) ТзОВ «Ютано».
  48. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Гоголя в смт Шкло з метою її продажу (викупу) Верхола Миколі Юрійовичу.
  49. Про поновлення договору оренди землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ – 03.07) по вул. С.Cтрільців в м. Новояворівськ для Сидяк Наталії Петрівни.
  50. Про поновлення договору оренди землі з правом суборенди (КВЦПЗ – 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови) по вул. С.Бандери в м. Новояворівськ  для Василиці Івана Петровича.
  51. Про поновлення договору оренди землі з правом суборенди для обслуговування встановленого павільйону по вул. Сагайдачного в смт Шкло  для Гординської Наталії Володимирівни.
  52. Про передачу в оренду земельної ділянки для обслуговування встановленого павільйону по вул. С.Бандери,16а в м. Новояворівськ  для Лень Вікторії Степанівни.
  53. Про передачу в оренду з правом суборенди земельної ділянки для обслуговування  павільйону по ремонту взуття по вул. Мазепи,9 в м. Новояворівськ  для Сухолового Володимира Ігоровича.
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для» будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури  в с.Чолгині Біловус Ганни Степанівни.
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для» для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу в с.Терновиця Борис Соломії Ігорівні.
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для» будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Когути Боровій Лідії Вікторівні.
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для» будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло Зелінському Володимиру Олексійовичу.
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для» будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)   в с.Воля-Старицька Хомік Володимиру Ільковичу.
  59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для» будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Терновиця Стричак Надії Іванівні.
  60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для» будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Ліс Осідач Володимиру Богдановичу.
  61. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для індивідуального садівництва   в СТ «Приміський садівник» буд.101Ж м.Новояворівськ Пшеницькій Марії Степанівні.
  62. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло.
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Степова,54 с. Стадники Шевчик Світлані Мирославівні.
  64. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Воля-Добростанська.
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Франка Івана, 64 в с.Добростани Биковій Ользі Юріївні.
  66. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Чолгині.
  67. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Прилбичі.
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. І.Франка, 143 в с.Підлуби Лещишин Петру Андрійовичу.
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в по вул. Мазепи гетьмана, 8 в с.Мужиловичі  Процик Іван Михайловичу.
  70. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Терновиця.
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Л.Українки,35 в с.Качмарі Дачкевич Мирославі Федорівні.
  72. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Бердихів.
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Б.Хмельницького, 33 в с. Кам’янобрід Сенів Ірині Степанівні.
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Кінцева, 36 в с.Добростани Карапата Ганні Яківні.
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбичівського старостинського округу Брода Ігорю Васильовичу.
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі( на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Лещишин Ганні Володимирівні .
  77. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу.
  78. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Насаляк Петру Петровичу.
  79. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Артеменковій  Любові  Іванівні .
  80. Про затвердження Концепції  індустріального парку «Технологій та бізнесу».
  81. Про звернення депутатів Новояворівської міської ради

 

Секретар ради                                 Іванна ПОПИК

Переглядів - 231