Відбулось чергове V засідання виконавчого комітету

21 лютого відбулось чергове V засідання виконавчого комітету Новояворівської міської ради.
Розглянули питання порядку денного:
1. Про надання соціальних послуг особам ВПО та членам їх сімей.
2. Про надання соціальних послуг особам похилого віку.
3. Про надання соціальних послуг особі з інвалідністю.
4. Про припинення надання соціальних послуг особам похилого віку.
5. Про надання соціальних послуг особі з інвалідністю та членам її сім’ї.
6. Про надання соціальних послуг особі по догляду за дитиною з інвалідністю.
7. Про внесення змін в договір найму житла гр. Гіщака В.Я.
8. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету №25 від 08.09.2005р. «Про внесення змін в договір найму житла гр. Семенченко С.Ю.».
9. Про оформлення права власності на кімнату в гуртожитку №32 в гуртожитку по вулиці Шептицького,1 в с. Старичі за гр. Слободянюком В.П.
10. Про оформлення права власності на кімнату в гуртожитку №36 в гуртожитку по вулиці Шептицького,1 в с. Старичі за гр Білим І.П.
11. Про зарахування на квартирний облік у виконавчому комітеті Новояворівської міської ради гр. Єрмішиної Наталії Олексіївни.
12. Про зарахування на квартирний облік у виконавчому комітеті Новояворівської міської ради гр. Студенного Ігоря Романовича.
13. Про оформлення права власності на квартиру №13 по вулиці Шухевича, 8 в м. Новояворівськ за гр. Тиндик О.М., Білика Ю.М.
14. Про оформлення права власності на квартиру №23 провулок Новий, 11 в смт Шкло за гр. Федосєєвим В.В., Федосєєвою Н.С., Федосєєвим В.Д., Федосєєвим О.В.
15. Про оформлення права власності на квартиру №3 по вулиці 50-річчя УПА, 3 в м. Новояворівськ за гр. Малишевою Г.І., Малишевим В.І.
16. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Небесної сотні в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Бойкевич В.В.
17. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по пров. Свободи в с. Терновиця, Яворівського району, Львівської області для гр. Качмар І.М.
18. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Церковна в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Дацко Т.М.
19. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Шкільна в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Чепіль І.С.
20. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Визволителів України в с. Терновиця, Яворівського району, Львівської області для гр. Левко Л.Ф.
21. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Р. Шухевичв в с. Молошковчичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Хомечко В.Г.
22. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Т. Шевченка в с. Когути, Яворівського району, Львівської області для гр. Дзюбак Б.М.
23. Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Новояворівської міської ради № 114 від 15 березня 2023 року «Про створення комісії з питань контролю за зеленими насадженнями та озелененням при виконавчому комітеті Новояворівської міської ради».
24. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для ТзОВ «Енергія-Тепловодосервіс».
25. Про надання компенсації на відновлення пошкодженого об’єкту Гошко Юрію Семеновичу за заявою № ЗВ-15.02.2024-84508.
26. Про затвердження тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для КП «Новояворівськжитло».
27. Про погодження «Схеми розташування дорожніх знаків та технічних засобів регулювання дорожнього руху в м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області».
28. Про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу.
29. Про надання дозволу на відмову від прийняття спадщини.
30. Про надання дозволу на укладення договору про визначення часток у праві спільної сумісної власності та укладення договору дарування.
31. Про надання дозволу на укладення договору дарування.
32. Про надання дозволу на укладення договору дарування.
33. Про надання дозволу на укладення договору дарування.
34. Про надання дозволу на укладення договору дарування.
35. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
36. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
37. Про надання адресної матеріальної допомоги.
38. Різне.
Відеотрансляція за посиланням:
Переглядів - 30