Відбулось чергове VI засідання виконавчого комітету

6 березня, відбулось чергове VI засідання виконавчого комітету Новояворівської міської ради.

Розглянули питання порядку денного:
1. Про внесення змін до бюджету Новояворівської міської територіальної громади на 2024 рік.
2. Про внесення змін в договір найму житла гр. Гусак Г.Д.
3. Про внесення змін в договір найму житла гр. Дзидза М.В.
4. Про внесення змін в договір найму житла гр. Керебка В.А.
5. Про внесення змін в договір найму житла гр. Корабель М.А.
6. Про внесення змін в договір найму житла гр. Полюги С.В.
7.Про зарахування на квартирний облік у виконавчому комітеті Новояворівської міської ради гр. Белошицького Василя Володимировича.
8. Про оформлення права власності на квартиру №16 по вулиці Шухевича, 8 в м. Новояворівськ за гр. Фаріон В.В., Фаріон І.І., Федор А.І., Фаріоном І.І.
9. Про оформлення права власності на квартиру №25 по вулиці Вербицького, 1а в м. Новояворівськ за гр. Баляном П.І., Баляном О.П., Рудницьким І.П., Шиян С.П., Ненекою К.А., Шиян Д.М., Ненекою В.А.
10. Про оформлення права власності на квартиру №70 по вулиці С.Стрільців. 5 в м. Новояворівськ за гр. Масюк С.І.
11. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу № 285 по вул. Без назви в с. Підлуби Яворівського району Львівської області для гр. Борис М.П.
12. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – садовому будинку у СТ «Приміський Садівник» по в м. Новояворівськ, Яворівського району, Львівської області для гр. Леонтович Є.Ф.
13. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – садовому будинку у СТ «Приміський Садівник» по в м. Новояворівськ, Яворівського району, Львівської області для гр. Фалик І.В.
14. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Сагайдачного в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Кушнір М.С.
15. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Спортивна в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Була К.Д.
16. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. А. Гординського в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Стецко С.М.
17. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Воїнів УПА в с. Кам’янобрід, Яворівського району, Львівської області для гр. Форліта Б.В.
18. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Коцюбинського в с. Старичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Куц Л.М.
19. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. С. Бандери в с. Бердихів, Яворівського району, Львівської області для гр. Горковенко В.В.
20. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. С. Бандери в с. Бердихів, Яворівського району, Львівської області для гр. Дубанич Є.А.
21. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Центральна в с. Чолгині, Яворівського району, Львівської області для гр. Савчак С.Г.
22. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Молодіжна в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Васильовський Р.М.
23. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – гаражу (бокс) в ГК «Янтар» в м. Новояворівськ для гр. Копчак Г.І.
24. Про надання компенсації на відновлення пошкодженого об’єкту Бобик Миколі Миколайовичу за заявою № ЗВ-09.02.2024-83148.
25. Про облаштування двох місць для паркування транспортних засобів для людей з обмеженими можливостями по вул.І.Мазепи,9.
26. Про відмову у наданні компенсації на відновлення пошкодженого об’єкту Курній Роману Романовичу за заявою № ЗВ-06.02.2024-82321.
27. Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв бюджетними установами та закладами на 2024 рік.
28. Про внесення змін в рішення виконкому № 539 від 01.12.2021р. «Про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами».
29. Про надання соціальних послуг особам ВПО та членам їх сімей.
30. Про надання соціальних послуг особі по догляду за дитиною з інвалідністю.
31. Про припинення надання соціальних послуг особі похилого віку.
32. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, що надаються Центром надання соціальних послуг Новояворівської міської ради.
33. Про надання дозволу ФОП Грищук Г.Ф. на встановлення пересувної тимчасової споруди для ведення торгівлі продуктами харчування в с.Старичі.
34. Про надання дозволу ФОП Зіць Н.М. на виїзну торгівлю для ведення торгівлі овочами та фруктами в м.Новояворівську.
35. Про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу.
36. Про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу.
37. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання дитини.
38. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання дітей.
39. Про надання дозволу на укладення договору дарування.
40. Про затвердження висновку про доцільність / недоцільність позбавлення батьківських прав.
41. Про продовження строку перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя.
42. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
43. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
44. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
45. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
46. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
47. Про затвердження розпорядження міського голови від 05 березня 2024 року «Про внесення змін до розпорядження № 258 від 21.12.2022 року «Про влаштування дитини у КЗ ЛОР «Краковецький навчально-реабілітаційний центр І-ІІ ступенів з поглибленою професійною підготовкою».
48. Про надання матеріальної допомоги
49. Різне.

Відеотрансляція за посиланням:
https://www.youtube.com/live/zJbbM-xjzuQ?si=i2CxNZEgCrtZ23Wx

Переглядів - 39