Оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації (СЕО)

  1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування підприємства харчової та переробної промисловості у с. Воля Старицька Яворівського району Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада). (Завантажити)

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

  1. Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Новояворівська міська рада Львівської області.

  2. Передбачувана процедура громадського обговорення:

строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 21.03.2024 р. до 31.03.2024 р;

згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕО можна на офіційному веб-сайті Новояворівської міської ради Львівської областіhttps://novmiskrada.gov.ua/.

зауваження і пропозиції подаються до Новояворівської міської ради Львівської області за адресою: вул. Т. Шевченка, 2, м. Новояворівськ, Львівська обл., 81053, ел. пошта: novoyavmiskrada@ukr.net в термін до 31.03.2024 р.

місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Новояворівська міська рада Львівської області.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.

Переглядів - 45