Відбулось чергове Х засідання виконавчого комітету

3 квітня, відбулось чергове Х засідання виконавчого комітету Новояворівської міської ради.

Розглянули питання порядку денного:
1. Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на житловий будинок.
2. Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на квартиру.
3. Про оформлення права власності на квартиру.
4. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна – заводу по виробництву олії та тваринних жирів по вул. Промислова за межами с. Бердихів для ТзОВ «ЯВІР-ІНВЕСТ».
5. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – садовому будинку у КСТ «Монтажник» в м. Новояворівськ, Яворівського району, Львівської області для гр. Микуш К.Д.
6. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. А. Гординського в с. Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Шавало П.Т.
7. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Велика Гора в с. Чолгині, Яворівського району, Львівської області.
8. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. І. Франка в с. Підлуби, Яворівського району, Львівської області.
9. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Т. Шевченка в с. Кам’янобрід, Яворівського району, Львівської області.
10. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – гаражу (бокс) в ГК «Янтар» в м. Новояворівськ.
11. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – дачному будинку в обслуговуючому кооперативі «Синєочко», Новояворівська ТГ, Яворівського району, Львівської області.
12. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – садовому будинку по вул. Будівельна в с. Шкло, Яворівського району, Львівської області.
13. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – садовому будинку у СТ «Приміський Садівник» по в м. Новояворівськ, Яворівського району, Львівської області.
14. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. С. Стрільців в с. Терновиця, Яворівського району, Львівської області.
15. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Володимира Івасюка в с. Шкло, Яворівського району, Львівської області.
16. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Визволителів України в с. Терновиця, Яворівського району, Львівської області.
17. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. І. Франка в с. Шкло, Яворівського району, Львівської області.
18. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Кінцева в с. Добростани, Яворівського району, Львівської області.
19. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Молодіжна в с. Чолгині, Яворівського району, Львівської області.
20. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Шкільна в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області.
21. Про затвердження паспорта автобусного маршруту регулярних перевезень Старичі- Новояворівськ – Мужиловичі.
22. Про затвердження розпорядження Новояворівського міського голови.
23. Про затвердження Положення про надання платних послуг закладами культури Новояворівської територіальної громади.
24. Про надання дозволу на виїзну торгівлю натуральним морозивом.
25. Про надання соціальних послуг особам ВПО та членам їх сімей.
26. Про переведення з платної форми обслуговування на безоплатну особи похилого віку.
27. Про припинення надання соціальних послуг особі похилого віку.
28. Про надання соціальних послуг особам похилого віку.
29. Про надання дозволу на видачу довіреності від імені законного представника недієздатної особи.
30. Про затвердження заходів щодо реалізації державної політики з питань дітей на 2024 рік.
31. Про надання одноразової адресної допомоги на виготовлення та встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.
32. Про надання одноразової адресної допомоги особам, які отримали поранення, травму, каліцтво, контузію під час участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України.
33. Про надання матеріальної допомоги.
34. Різне.

Відеотрансляція

Переглядів - 7