У Києві відбувся IV Форум керуючих справами

Днями у Києві відбувся IV Форум керуючих справами «Діалог рішень, майстерності управління та згуртованості команд ОМС».

Цього року на Форумі обговорювали всі аспекти, які сприяють збереженню стійкості громад та команд органів місцевого самоврядування в умовах війни. Керуючі справами поділилися своїми досягненнями у сфері надання публічних послуг, організації послуг для ветеранів і членів їхніх сімей, створення спеціальних просторів для них та впровадження інструментів е-врядування.

Новояворівську громаду на Форумі представила керуюча справами виконавчого комітету Новояворівської міської ради Олена Рис.

У своїй доповіді вона акцентувала увагу на впровадженні інструментів е-врядування, цифрових рішень та електронних послуг у діяльності органів місцевого самоврядування. Також підкреслила важливість взаємодії людського потенціалу з е-сервісами для досягнення ефективних результатів у роботі міської ради.

В рамках Форуму керуюча справами виконавчого комітету Олена Рис взяла участь у конкурсі «Кращий керуючий справами 2024», за що отримала почесну відзнаку від організаторів заходу.

Висловлюємо щиру подяку Всеукраїнській Асоціації ОТГ за отриманий досвід, який сприятиме підвищенню спроможності місцевого самоврядування та ефективній взаємодії органів влади з мешканцями громади.

Відео з Форуму:

 

Переглядів - 22