Відбулося чергове XVI засідання виконавчого комітету

12 червня, відбулося чергове XVI засідання виконавчого комітету Новояворівської міської ради.

Розглянули питання порядку денного:
1. Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на житлову квартиру №6 в будинку №14 по вулиці Шевченка в місті Новояворівську.
2. Про оформлення права власності на квартиру №2 Провулок Новий, 3 у селищі Шкло за гр. Гринаком Н.М., Гринак З.О., Гринаком А.Н., Гринак Ю.Н.
3. Про оформлення права власності на квартиру №4 по вулиці Львівська, 19 в м. Новояворівськ за гр. Гавронським Я.В., Гавронським Є.Я., Гавронським В.Я.
4. Про оформлення права власності на квартиру №51 по вулиці С.Бандери, 17, в м. Новояворівськ за гр. Савчак Т.В.
5. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Каденюка, 12 в с-ще Шкло Яворівського району Львівської області для гр. Підляський І.Р.
6. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по пров. Саксаганського в с-ще Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Стень Г.Ф.
7. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. І. Франка в с. Добростани, Яворівського району, Львівської області для гр. Лобай Л.І.
8. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Л. Українки в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Дида Г.І.
9. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. А. Шептицького в с. Старичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Вантух С.І.
10. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Княгині Ольги в с-ще Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Юрчак Л.М.
11. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Л. Українки в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Кухарчишин І.М.
12. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. С.Стрільців в с. Терновиця, Яворівського району, Львівської області для гр. Лісанчук М.П.
13. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Степова в с. Стадники, Яворівського району, Львівської області для гр. Головчак М.М.
14. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Стефаника в с. Старичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Біліченко М.Г.
15. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – садовому будинку по вул. Медична в с-ще Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Кіт Н.Ф.
16. Про затвердження Акту від 07 червня 2024 року обстеження земельної ділянки по вулиці Т.Шевченка в м.Новояворівськ.
17. Про затвердження для ТОВ «Нафтогаз Тепло» норм споживання послуги з постачання теплової енергії на опалювальний період 2024/2025 для житлових будинків м. Новояворівськ.
18. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень у Новояворівській міській раді.
19. Про надання дозволу на продовження терміну дії ордерів на видалення зелених насаджень.
20. Про погодження для ТОВ «Нафтогаз Тепло» річного плану виробництва, транспортування та постачання теплової енергії/надання послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води з 01.01.2025.
21. Про надання соціальних послуг особам ВПО та членам їх сімей.
22. Про надання соціальних послуг сім’ї кандидатів опікунів-піклувальників.
23. Про припинення надання соціальних послуг особі похилого віку.
24. Про надання соціальних послуг особі по догляду за дитиною з інвалідністю.
25. Про надання соціальних послуг особам похилого віку.
26. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (Демченко С.А.).
27. Про надання дозволу на укладення договору дарування (Децик Т.Б.).
28. Про надання дозволу на укладення договору дарування (Зозуля М.Б.).
29. Про надання дозволу на укладення договору дарування (Світлак А.І.).
30. Про надання дозволу на укладення договору дарування (Лега А.М.)
31. Про затвердження розпорядження Міського голови від 06 червня 2024 року № 147 «Про продовження строку перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя».
32. Про затвердження висновку про способи участі у вихованні та спілкуванні з малолітньою дитиною
33. Про затвердження висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав
34. Про надання одноразової адресної допомоги на виготовлення та встановлення пам’ятних знаків на могилах загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.
35. Про надання одноразової адресної допомоги особам, які отримали поранення, травму, каліцтво, контузію під час участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України.
36. Про надання матеріальної допомоги.
37. Різне.

Відеотрансляція засідання ➡️ https://youtube.com/live/bWBvwBEIe6E

 

Переглядів - 12