Скликається Шістдесят друга чергова сесія депутатів НМР VIII скликання

НОВОЯВОРІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ

 

Відповідно до розпорядження Новояворівського міського голови №62-р від 05.04.2024 скликається Шістдесят друга чергова сесія депутатів Новояворівської міської ради восьмого скликання, у четвер, 18 квітня 2024 року, о 10.00 год, у приміщенні сесійного залу.

Пропонований порядок денний:

1. Про внесення змін до бюджету Новояворівської міської територіальної громади

2. Про надання згоди Палацу культури «Кристал» на передачу в оренду нежитлове приміщення

3. Про передачу в оренду об’єкта нерухомого майна (частини нежитлового приміщення) шляхом проведення аукціону на вул. Пасічника, 1 м.Новояворівськ

4. Про затвердження «Програми національно – патріотичного виховання
дітей та молоді Новояворівської міської ради на 2024 рік»

5. Про затвердження «Програми роботи з обдарованими дітьми та молоддю Новояворівської міської ради на 2024 рік»

6. Про пониження ступеня Воледобростанського ЗЗСО І-ІІ ступенів
Новояворівської міської ради

7. Про припинення діяльності шляхом закриття (ліквідації)
філії «Молошковицька початкова школа» Новояворівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1Новояворівської міської ради

8. Про припинення діяльності шляхом закриття (ліквідації) Старицької початкової школи Новояворівської міської ради

9. Про внесення змін до структури виконавчих органів ради, штатної чисельності апарату ради та її виконавчих органів

10. Про затвердження Положення про денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі з кризовою кімнатою Центру надання соціальних послуг Новояворівської міської ради

11. Про надання дозволу МКП «Новояворівськводоканал» на списання з балансу основних засобів, малоцінних необоротних матеріальних активів та нематеріальних активів

12. Про внесення змін в рішення сесії Новояворівської міської ради від 25.01.2024 №2843 «Про прийняття майна до комунальної власності Новояворівської міської ради з подальшою передачею на баланс КП «МГУ «КОМФОРТ»

13. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд у смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Телиця Л.М.).

14. Про затвердження проекту Детального плану території по розміщенню земельної ділянки для будівництва житлового будинку та господарських споруд в с. Молошковичі, Яворівського району, Львівської області (землекористувач гр. Лисик М.М.)
15. Про затвердження проекту Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Терновиця, Яворівського району, Львівської області (землекористувач гр. Шот М.І.).

16. Про затвердження проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі в с. Мужиловичі, Яворівського району, Львівської області (землекористувач гр. Мисечко І.Р.)

17. Про затвердження проекту Детального плану території для будівництва та обслуговування об’єкта торгівлі по вул. Сагайдачного в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області (аукціон) (землекористувач Новояворівська міська рада).

18. Про надання дозволу на внесення змін (коригування) у Детальний план території розміщення земельних ділянок під будівництво індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Львівська в смт. Шкло Яворівського району Львівської області (землекористувач Нога І.Я.)

19. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування виробничо-складських будівель у с. Прилбичі Яворівського району Львівської області (землекористувач гр. Карпа І.М.)

20. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів придорожнього сервісу в с. Терновиця (землекористувач гр. Скрут П.С. )

21. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування комплексу придорожнього сервісу в складі стоянки автотранспорту, кафе мотелю та АЗС» в с. Терновиця (землекористувач гр. Борис С.І.).

22. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування стадіону в складі футбольного поля з іншими будівлями і спорудами та дитячим спортивним і ігровим майданчиками у с. Молошковичі, Яворівського району, Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада).

23. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території по розміщенню земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд у с. Бердихів, Яворівського району, Львівської області (землекористувач Полуситок Я.Я.).

24. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території по розміщенню земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд у с. Ліс, Яворівського району, Львівської області (землекористувач Чайковська В.С.).

25. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд у с. Солиги, Яворівського району, Львівської області (землекористувач Танасійчук С.С.)

26. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, пов’язаних з отримання прибутку) в с. Терновиця Яворівського району Львівської області (землекористувач Марець М.А.)

27. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, пов’язаних з отримання прибутку) в с. Чолгині Яворівського району Львівської області (землекористувач Рій М.В.)

28. Про надання дозволу на укладення (поновлення) договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановлених тимчасових споруд по по вул. С. Бандери та вул. Т. Шевченка м. Новояворівськ для ФОП Білявець В.П.

29. Про найменування нової проектованої вулиці розташованої у с. Ліс, Новояворівської територіальної громади, Яворівського району Львівської області

30. Про перейменування вулиці Визволителів України розташованої у с. Терновиця Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області

31. Про поновлення права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасових споруд по вул. С. Бандери, вул. І. Мазепи, вул. І. Франка у м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області

32. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчику по вул. 50 – річчя УПА, 1 біля («Я люблю КЕБАБ») в м. Новояворівськ для ФОП Копчак Т.М.

33. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементів благоустрою щодо обслуговування встановленої (існуючої) тимчасової споруди «Я люблю КЕБАБ» по вул. 50 – річчя УПА, 1 в м. Новояворівськ для ФОП Копчак Т.М.

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із зміною цільового призначення з «для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови» (код КВЦПЗ-02.09) на «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» (КВЦПЗ – 02.03) з метою продажу її у власність на конкурентних засадах (земельних торгах у формі електронного аукціону) окремим лотом площею 0,0701 га, кадастровий номер 4625810500:04:002:0092, в м.Новояворівськ по вул. Т.Шевченка

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель запасу та включення до переліку земельних ділянок, право оренди на яку виставляється на земельні торги окремим лотом, продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельної ділянки площею 3,0 га для ведення фермерського господарства (КВЦПЗ – 01.02), що розташована: Львівська область, Яворівський район, с. Воля – Старицька, на території Новояворівської міської ради, кадастровий номер 4625888500:01:000:0434

36. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами та продаж земельної ділянки у власність для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ-11.02), що розташована по вул. Т.Шевченка в м.Новояворівськ, кадастровий номер 4625810500:04:011:0389, площею 0,2200 га на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)

37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м.Новояворівськ Яворівського району Львівської області

38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Бердихів Яворівського району Львівської області

39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Молошковичі Яворівського району Львівської області

40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Підлуби Яворівського району Львівської області

41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ЛМКП «Львівводоканал» в межах Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради кадастровий номер 4625883200:01:000:0754 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)

42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ЛМКП «Львівводоканал» в межах Кам’янобрідського старостинського округу Новояворівської міської ради кадастровий номер 4625884800:01:000:0062 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)

43. Про передачу у постійне користування земельну ділянку площею 0,1002 га кадастровий номер 4625880400:04:000:0541 для будівництва і обслуговування фельдшерсько – акушерського пункту в с. Молошковичі Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області Комунальному некомерційному підприємству «НОВОЯВОРІВСЬКА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ ЮРІЯ ЛИПИ» НОВОЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

44. Про затвердження РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЇ) СВЯТОГО МИКОЛАЯ УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛЬЦЬКОЇ ЦЕРКВИ В С.ПІДЛУБИ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка належить до земель житлової та громадської забудови комунальної власності, площею 0,7132 га (кадастровий номер 4625880400:05:001:0207) за цільовим призначенням (код КВЦПЗ-03.04) для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, категорія земель – землі житлової та громадської забудови, яка розташована в с.Підлуби на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області на дві земельні ділянки з кадастровими номерами: 4625880400:05:001:0435 площею 0,4781 га та 4625880400:05:001:0434 площею 0,2351 га.

45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність площею 0,2420 га (кадастровий номер 4625856500:05:002:0602) для будівництва та обслуговування скверу імені отця А.Михаліхи в селищі Шкло в межах вул. Гординського та вул. Церковна, Яворівського району, Львівської області

46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,04 га, кадастровий номер 4625856500:05:002:0334 по вул. А.Гординського,112 в смт Шкло та надання дозволу на проведення її експертної грошової оцінки з метою її продажу (викупу) у власність для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги Максимишину Богдану Васильовичу

47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду кадастровий номер 4625856500:04:001:0598 по вул. А.Шептицького, 1-А в селищі Шкло для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Федик Віталію Степановичу

48. Про надання дозволу Новояворівській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність орієнтовною площею 1,8121 га для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (КВЦПЗ – 07.01), для будівництва та обслуговування парку с.Мужиловичі на території Новояворівської міської ради

49. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0010 га для обслуговування трансформаторної підстанції в с.Воля-Добростанська

50. Про надання дозволу ТзОВ «Юкрейн Тауер Компані» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,04 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (код 13.01 відповідно до КВЦПЗ), з метою будівництва споруд електронних комунікаційних мереж та розміщення на них обладнання постачальників електронних комунікаційних мереж/послуг в с. Рулево в межах Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради

51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1822 га, кадастровий номер 4625883200:01:000:0751 в с. Добростани по вул. Т.Шевченка,124 та надання дозволу на проведення її експертної грошової оцінки з метою її продажу (викупу) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості для Юци Андрія Євгеновича

52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду площею 0,0255 га, кадастровий номер 4625810500:04:005:0972 в м.Новояворівськ по вул. Зеленій,40 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі для Хомечко Марії Іванівни

53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Рубай Мар’яну Івановичу площею 0,1113 га, кадастровий номер 4625880400:02:000:0335 для обслуговування будівлі лабораторії на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради

54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Новояворівської міської ради, що перебуває в оренді гр.Микитчака Івана Миколайовича для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (деревообробне підприємство) в с.Мужиловичі

55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, кадастровий номер 4625810500:04:009:0120, по вул. І.Франка в м. Новояворівську та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 4625810500:04:009:0135, з метою її продажу (викупу) Гринак Іванні Романівні для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницької діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку

56. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з метою її продажу (викупу) Мацик Олені Віталіївні, в селищі Шкло по вул. А.Шептицького, кадастровий номер 4625856500:04:001:0039

57. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з метою її продажу (викупу) Сосновській Ганні Петрівні, в с. Старичі по вул. А.Шептицького, кадастровий номер 4625888500:03:001:0158

58. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою для обслуговування будівлі Добростанівської дільниці ветеринарної медицини в с. Добростани, вул. 673, Новояворівської територіальної громади Яворівського району постійному користувачу Головному Управлінню Держпродспоживслужби у Львівській області, кадастровий номер 4625883200:05:004:0011

59. Про внесення змін до Договору оренди землі від 20.10.2020, укладеного Снітко Богданом Борисовичем з Добростанівською сільською радою на земельну ділянку площею 0,2347 га, кадастровий 4625883200:01:000:0629, що розташована в с. Добростани, вул. Т.Шевченка,123

60. Про передачу в оренду земельної ділянки в с.Старичі, кадастровий номер 4625888500:05:000:0004, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ТзОВ «РОМЗЕН»

61. Про поновлення договору оренди землі терміном на 5 (п’ять) років площею 0,0010 га (кадастровий номер 4625810500:04:008:0021) по вул. С.Бандери в м.Новояворівськ для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ – 03.07) для Цюваник Мар’яні Романівні

62. Про поновлення договору оренди землі терміном на 5 (п’ять) років площею 0,0200 га (кадастровий номер 4625856500:04:001:0317) по вул. Сагайдачного, 65 в смт Шкло для обслуговування торгового комплексу, продовольчих та непродовольчих товарів (КВЦПЗ – 03.07) для Варениці Іванни Миколаївни

63. Про поновлення договору оренди землі терміном на 5 (п’ять) років площею 4,0849 га (кадастровий номер 4625810500:04:005:0008) по вул. Зеленій,30 в м.Новояворівськ для обслуговування автогаражів (КВЦПЗ – 02.06 для колективного гаражного будівництва) для ГК «Янтар»

64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка належить до земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності, кадастровий номер 4625880400:02:000:0033, площею 6,0745 га на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради на дві земельні ділянки з кадастровими номерами: 4625880400:02:000:0358 площею 0,0973 га; 4625880400:02:000:0357 площею 5,9772 га (заявник Гасюк Тарас Степанович)

65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу» (КВЦПЗ – 12.11), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, будівництво комплексу придорожнього сервісу в складі пункту автотехобслуговування, кафе, мотелю, АЗС площею 1,0000 га в с.Чолгині Сеньо Ользі Василівні

66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу» (КВЦПЗ – 12.11), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, будівництво комплексу придорожнього сервісу в складі пункту автотехобслуговування, кафе, мотелю, АЗС площею 2,0000 га в с.Чолгині Сеньо Оресту Андрійовичу

67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу» (КВЦПЗ – 11.02), для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,1000 га в с.Мужиловичі Микитчак Івану Миколайовичу

68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для індивідуального садівництва на «для» будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07), площею 1,2027 га в с.Терновиця Кобзяк Оксані Василівні

69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для будівництва індивідуальних гаражів на «для» будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07), площею 0,0100 га в с.Чолгині Балабух Галині Михайлівні

70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для» будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07), площею 1,2000 га в селищі Шкло Семчишин Петру Степановичу

71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на «для» будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07), площею 0,0103 га в по вул. Сагайдачного, 23а в селищі Шкло Гунькало Ірині Василівні

72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для» будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2000 га по вул. Церковна в селищі Шкло Хомік Андрію Івановичу

73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового призначення землі «з» для ведення особистого селянського господарства на «для» будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2104 га в с.Терновиця Цімко Василю Васильовичу

74. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею 5,6583 га, (кадастровим номером 4625880400:03:000:0323) із цільовим призначенням (КВЦПЗ-16.00) землі запасу на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Сидор Роману Богдановичу

75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га кадастровий номер 4625884800:03:003:0166 по вул. І.Франка, 57 в с.Кам’янобрід Бльок Галині Михайлівні, Хмильовській Оксані Іванівні та Писюра Богдані Ігорівні

76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1500 га (кадастровий номер 4625856500:04:001:0588) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Природна, 37а в с.Солиги Яворівського району Львівської області Шавала Марії Андріївні та Лозинському Євгену Михайловичу (спільна часткова власність)

77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2434 га (кадастровий номер 4625883200:05:004:0197) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Біла Гора, 9 в с.Добростани Яворівського району Львівської області Шафран Романії Степанівні та Муравській Ользі Григорівні (спільна часткова власність)

78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1016 га (кадастровий номер 4625883200:05:001:0111) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Кінцева, 36 в с.Добростани Яворівського району Львівської області Карапата Ганні Яківні

79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1500 га (кадастровий номер 4625856500:05:002:0386) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Курортна, 12 в селищі Шкло Яворівського району Львівської області Водолазській Лесі Федорівні

80. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2500 га (кадастровий номер 4625883200:03:001:0092) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Макарчики, 18 в с.Кертинів Яворівського району Львівської області Теличко Олені Геннадіївні

81. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Шкло:

Баран Ольга Володимирівна – площа 0,0806 га по вул. Соснова, 13 в селищі Шкло
Яцура Юрій Іванович – площа 0,0826 га по провул. Міцкевича, 1 в селищі Шкло
Мосорочан Зоряна Петрівна – площа 0,1500 га по вул. А.Гординського, 77 в селищі Шкло
Бабляк Василь Васильович – площа 0,1500 га по вул. Гоголя, 12 в селищі Шкло
Козак Ольга-Юлія Михайлівна – площа 0,1500 га по вул. Мальовнича, 10 в селищі Шкло
Брошко Наталія Іванівна – площа 0,0823 га провул. В.Чорновола, 5 в селищі Шкло

82. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Старичі:

Барандій Василь Олексійович – площа 0,2500 га по вул. Лесі Українки, 13 в с.Старичі
Фолюш Ольга Дмитрівна – площа 0,2500 га по вул. Шкільна, 29 в с.Старичі

83. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Бердихів:

Галаджун Іван Григорович – площа 0,2500 га по вул. С.Бандери в с.Бердихів
Гаталяк Андрій Володимирович – площа 0,2500 га по вул. С.Бандери, 72 в с.Бердихів

84. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Молошковичі:

Труліч Віктор Федорович – площа 0,2379 га по вул.С.Бандери, 33 в с.Молошковичі
Дорош Степан Михайлович – площа 0,1266 га по вул.С.Бандери, 33 в с.Молошковичі
Баїк Ганна Миколаївна – площа 0,1800 га по вул. Коновальця Євгена, 6 в с.Молошковичі
Прийма Галина Михайлівна – площа 0,1604 га по вул. С.Бандери, 110 в с.Молошковичі
Баляс Марія Василівна – площа 0,2500 га по вул. С.Бандери, 148 в с.Молошковичі
Кучкулаба Ольга Михайлівна – площа 0,1010 га по вул. С.Бандери, 78 в с.Молошковичі
Іванцік Андрій Васильович – площа 0,2168 га по вул. С.Бандери, 94 в с.Молошковичі

85. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Добростани:

Бірюк Ярослава Володимирівна – площа 0,2500 га по вул. Кінцева, 10 в с.Добростани
Карапата Марія Василівна – площа 0,2500 га по вул.Шевченка, 61 в с.Добростани

86. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Воля-Добростанська:

Карпа Ганна Григорівна – площа 0,2500 га по вул. Центральна, 25 в с.Воля-Добростанська
Дацько Степанія Степанівна – площа 0,2500 по вул. Шевченка, 23 в с.Воля-Добростанська

87. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Прилбичі:

Кархут Роман Михайлович – площа 0,1649 га по вул. А.Шептицького, 140 в с.Прилбичі
Шевчик Олексій Володимирович – площа 0,2212 га по вул.А.Шептицького, 48 в с.Прилбичі
Олексюк Леся Михайлівна –площа 0,0831 га по вул. А.Шептицького, 98 в с.Прилбичі
Савчак Марія Романівна – площа 0,1279 га по вул. Шкільна, 26 в с.Прилбичі
Шевчик Іван Володимирович – площа 0,1520 га по вул. Зелена, 17 в с.Прилбичі
Байбир Іван Михайлович – площа 0,1817 га по вул. А.Шептицького, 73 в с.Придбичі

88. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Чолгині:

Горін Іван Миколайович – площа 0,1081 га по вул. Зелена Гора, 53 в с.Чолгині
Юрас Галина Володимирівна – площа 0,2429 га по вул. Центральна, 77 в с.Чолгині
Ревич Володимир Романович – площа 0,2500 га по вул. Шептицького, 27 в с.Чолгині

89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,0945 кадастровий номер 4625888600:04:004:0132, по вул. С.Стрільців, 37 в с. Терновиця Орловському Григорію Григоровичу

90. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Мужиловичі:

Дусик Ярослав Михайлович – площа 0,2500 га по вул. Ст.Бандери, 1 в с.Мужиловичі
Лин Ольга Романівна – площа 0,2200 га по вул. Лесі Українки, 12 вс.Мужиловичі

91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), кадастровий номер 4625884800:03:001:0163, по вул. Б.Хмельницького, 11 в с.Кам’янобрід Качмарик Галині Михайлівні

92. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбицького старостинського округу Новояворівської міської ради Кухарчишин Ганні Іванівні площею 0,3682 га та 0,1163 га

93. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбицького старостинського округу Новояворівської міської ради Гладиш Ганна Іванівна площею 0,0988 га та 0,1748 га

94. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбицького старостинського округу Новояворівської міської ради Чепіль Ганні Михайлівні площею 0,1126 га та 0,2738 га

95. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбицького старостинського округу Новояворівської міської ради Кархут Ганні Іванівні та Хім’як Марії Іванівні площею 0,4066 га, 0,1321 га

96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбицького старостинського округу Новояворівської міської ради Павелко Ганні Василівні площею 0,7158 га

97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбицького старостинського округу Новояворівської міської ради Диді Ганні Василівні площею 0,5452 га та 0,1087 га

98. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Муравській Ользі Григорівні та Шафран Романії Степанівні площею 0,7132 га

99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Артеменкова Любов Іванівна площею 1,8263 га та 0,5912 га

100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Пастух Марії Григорівні площею 0,1560 га

101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Пастух Марії Григорівні площею 0,2186 га

102. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Пастух Марії Григорівні площею 0,0800 га

103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Пастух Марії Іванівні площею 0,0694 га

104. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Пастух Марії Іванівні площею 0,1922 га

105. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Пастух Марії Іванівні площею 0,1020 га

106. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Удуд Ользі Петрівні площею 0,2204 га та 0,7084 га

107. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Яблонському Михайлу Лаврентійовичу площею 1,0089 га та 1,2433 га

108. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради Обушко Любов Григорівні площею 0,9546 га та 0,4514 га

109. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Ольшанській Марії Іванівні площею 0,2222 га

110. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (кадастровий номер 4625880400:01:000:1215) на території Бердихівського старостинського округу (біля с.Бердихів) Новояворівської міської ради Хім’як Михайлу Івановичу площею 0,9042 га

111. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу (біля с.Підлуби) Новояворівської міської ради Дида Марії Миколаївні площею 0,4616 га та 0,4663 га

112. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (кадастровий номер 4625880400:01:000:1094) на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Козак Ганні Андріївні площею 0,2159 га

113. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Козак Ганні Андріївні площею 0,4038 га та 0,3352 га

114. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Карапата Ярославу Михайловичу площею 0,5808 га та 0,6109 га

115. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Герчаківській Лесі Григорівні площею 0,3016 га та 0,4008 га

116. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Фітак Марії Володимирівни площею 0,5033 га, 0,0866 га, 0,5255 га та 0,9885 га

117. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кам’янобрідського старостинського округу Новояворівської міської ради Форліта Михайлу Михайловичу площею 2,6562 га

118. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кам’янобрідського старостинського округу Новояворівської міської ради Ванчура Юрію Степановичу площею 3,6042 га

119. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбицького старостинського округу Новояворівської міської ради Юрас Ганні Михайлівні 0,62 умовних кадастрових гектарів та 0,97 умовних кадастрових гектарів

120. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Шопській Лесі Василівні 0,69 умовних кадастрових гектарів та 1,29 умовних кадастрових гектарів

121. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу (біля с.Бердихів) Новояворівської міської ради Бачинській Лесі Ярославівні та Бачинському Андрію Васильовичу 0,69 умовних кадастрових гектарів (спільна часткова)

122. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради (біля с.Терновиця):

Жінчин Ганні Іванівні – площа 2,20 умовних кадастрових гектарів
Цімко Марія Йосипівна – площа 2,20 умовних кадастрових гектарів
Русяк Василь Миколайович – площа 1,59 умовних кадастрових гектарів
Островська Ганна Петрівна – площа 2,20 умовних кадастрових гектарів
Духнич Зофія Василівна – площа 1,65 умовних кадастрових гектарів
Романець Андрій Олексійович – площа 1,46 умовних кадастрових гектарів
Романовський Григорій Михайлович – площа 2,20 умовних кадастрових гектарів
Іванець Любов Іванівна – площа 1,46 умовних кадастрових гектарів

123. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради (біля с.Чолгині):

Струс Ганна Степанівна – площа 1,18 умовних кадастрових гектарів
Бубісь Наталія Іванівна – площа 0,68 умовних кадастрових гектарів
Савчак Зоряна Василівна – площа 0,68 умовних кадастрових гектарів
Майхер Оксана Миколаївна – площа 0,53 умовних кадастрових гектарів
Галич Катерина Миколаївна – площа 0,39 умовних кадастрових гектарів
Покора Михайло Михайлович – площа 1,18 умовних кадастрових гектарів

124. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Прилбицького старостинського округу Новояворівської міської ради:

Дида Ганна Іванівна – площа 0,57 умовних кадастрових гектарів
Швець Марія Степанівна – площа 0,97 умовних кадастрових гектарів
Дида Іван Михайлович – площа 0,62 умовних кадастрових гектарів

125. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Кам’янобрідського старостинського округу Новояворівської міської ради:

Петровичева Марія Петрівна – площа 1,04 умовних кадастрових гектарів
Форліта Михайло Михайлович – площа 2,12 умовних кадастрових гектарів

126. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мужиловицького старостинського округу Новояворівської міської ради:

Гадуп’як Ксенія Дмитрівна – 1,61 умовних кадастрових гектарів
Була Степанія Пилипівна – 0,91 умовних кадастрових гектарів
Логін Михайло Васильович – 1,61 умовних кадастрових гектарів
Демус Володимир Володимирович – 0,91 умовних кадастрових гектарів

127. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради (біля с.Бердихів):

Бачинська Стефанія Миколаївна – площа 1,29 умовних кадастрових гектарів
Шот Парасковія Андріївна – площа 0,69 умовних кадастрових гектарів
Тарас Андрій Григорович – площа 2,05 умовних кадастрових гектарів
Сапіга Надія Ярославівна – площа 0,60 умовних кадастрових гектарів
Романчишин Любов Григорівна – площа 0,70 умовних кадастрових гектарів
Ярош Ганна Григорівна – площа 0,69 умовних кадастрових гектарів
Козак Михайло Федорович – площа 1,29 умовних кадастрових гектарів
Козак Федір Григорович – площа 0,70 умовних кадастрових гектарів
Михаляк Іван Григорович – площа 0,70 умовних кадастрових гектарів

128. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради (біля с.Молошковичі):

Іванцік Андрій Васильович – площа 2,06 умовних кадастрових гектарів

129. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради (біля с.Підлуби):

Хім’як Іван Іванович – площа 1,29 умовних кадастрових гектарів
Горін Наталія Іванівна – площа 1,29 умовних кадастрових гектарів

130. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добростанського старостинського округу Новояворівської міської ради (біля с.Добростани):

Качмар Марія Василівна – площа 2,76 умовних кадастрових гектарів
Удуд Ольга Петрівна – площа 2,90 умовних кадастрових гектарів

131. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою продажу її у власність на конкурентних засадах (земельних торгах у формі електронного аукціону) окремим лотом, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0125 га, кадастровий номер 4625856500:04:001:0599, в селищі Шкло по вул. Центральна (ділянка №1)

132. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою продажу її у власність на конкурентних засадах (земельних торгах у формі електронного аукціону) окремим лотом, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0125 га, кадастровий номер 4625856500:04:001:0601, в селищі Шкло по вул. Центральна (ділянка №2)

133. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою продажу її у власність на конкурентних засадах (земельних торгах у формі електронного аукціону) окремим лотом, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0125 га, кадастровий номер 4625856500:04:001:0600, в селищі Шкло по вул. Центральна (ділянка №3)

134. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування під опорою ЛЕП в селищі Шкло

135. Про надання дозволу МКП «Новояворівськводоканал» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка перебуває в постійному користуванні підприємства, кадастровий номер 4625810500:04:009:0127, площею 3,3859 га, в м.Новояворівську по вул. І.Франка,7

136. Про надання дозволу Відділу Освіти Новояворівської міської ради на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка розташована в селищі Шкло, вул.Т.Шевченка,1, кадастровий номер 4625856500:04:002:0507, (КВЦПЗ – 03.02) зі зміною конфігурації без зміни площі

137. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бердихівського старостинського округу Новояворівської міської ради Рак Василю Івановичу площею 0,3439 га та 0,2701 га

138. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мужиловицького старостинського округу Новояворівської міської ради Лещишин Миколі Степановичу площею 0,0990 га та 0,5675 га

139. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Хім’як Любов Василівні площею 0,4574 га, 0,0694 га та 0,1940 га

140. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Терновицького старостинського округу Новояворівської міської ради Хім’як Богдану Івановичу площею 0,0695 га, 0,1765 га та 0, 0859 га

141. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою продажу її у власність на конкурентних засадах (земельних торгах у формі електронного аукціону) окремим лотом, для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови, площею 0,2076 га, кадастровий номер 4625810500:04:011:0390, в м.Новояворівську по вул. Сонячній

142. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та включення до переліку земельних ділянок, право оренди на яку виставляється на земельні торги окремим лотом, продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельної ділянки площею 5,6464 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ – 01.01), що розташована: Львівська область, Яворівський район, Мужиловицький старостинський округ, на території Новояворівської міської ради, кадастровий номер 4625885700:02:000:0497

143. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для передачу в оренду на території Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області

 

Міський голова      Володимир МАЦЕЛЮХ

Переглядів - 305