Реалізація проектів-переможців Громадського бюджету Новояворівська

Проект “Цікаве навчання з EdPro та MozaBook у Новояворівському НВК “ЗОШ ІІ СТ. – ЛІЦЕЙ””

Громадський бюджет участі – маємо перші результати.

Реалізовано проект №3 “Цікаве навчання з EdPro та MozaBook у Новояворівському НВК “ЗОШ ІІ ст. – Ліцей”, який зайняв 3 місце у рейтинговому голосуванні мешканців м.Новояворівська, з результатом 264 голоси.
Проектом передбачено придбання інтерактивної панелі EdPro та програмного забезпечення MozaBook для різних навчальних дисциплін. Загальний бюджет проекту становить 99829 грн.

Дякуємо автору проекту Oksana Grynevych за проявлену ініціативу, успішне втілення цікавої ідеї та надану можливість учням Новояворівського ліцею здобувати знання за допомогою нових сучасних технологій, що з більшою візуалізацією збагачують навчальний матеріал, роблять його захоплюючим та легшим для сприйняття.


Проект “Придбання звуково-акустичної апаратури для Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3”

Завдяки активній громадськості, спільним зусиллям педагогічного колективу і, звичайно, автора проекту Давидюк Надії Здиславівні у ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м.Новояворівська придбано нову звуково-акустичну апаратуру на суму 66115 грн.
Проект №7 зайняв 2 місце серед 5-ти проектів-переможців із загальною кількістю голосів 280.
Реалізація даного проекту дає можливість продовжувати ефективно проводити навчально-виховні та святкові заходи в актовому залі та на подвір’ї школи.
Шановні мешканці м. Новояворівська, просимо вас надалі бути активнішими. Проявляйте креативність, формулюйте ідеї, залучайте громадськість і спільно втілюйте їх у життя.

Переглядів - 6