Фонд Східна Європа. Психоедукаційний тренінг

Фонд Східна Європа. Психоедукаційний тренінг для практичних психологів, соціальних педагогів та керівників начальник закладів.

226 днів ми живемо в депресивному стані війни, приймаємо на себе виклики сьогодення і в той же час мусимо працювати, бути вмотивованими і вміти раціонально діяти і мислити у складних ситуаціях.

Найперше це важливо для педагогів. Сьогодні Фонд Східна Європа, на базі відкритого Консультативно-Координаційного центру у Новояворівську, організували психоедукаційний тренінг для практичних психологів, соціальних працівників, керівників закладів освіти.

Як і теоретичне обговорення, так і практичні заняття були спрямовані на вивчення впливу стресу на організм людини, роботу вчителя, техніки самодопомоги, вправи для саморегуляції та відновлення.
Дякуємо психологам Ользі Шевченко та Олені Заярській за цікавий інформативний захід.

Проєкт «Психологічна підтримка в консультативно-координаційних центрах районів Львівщини» втілюється Благодійний фонд «Крила надії» в межах програми «Шелтер», що реалізується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Embassy of Denmark in Ukraine.

#консультативно_координаційні_центри_Львівщини

 

Переглядів - 13