Чергове XII засідання виконавчого комітету

Шановна Новояворівська громадо!

Виконавчий комітет Новояворівської міської ради VIII скликання повідомляє про проведення 16 червня 2021 року о 14.00 год.  чергового ХІІ засідання виконавчого комітету.

Пропонується для розгляду наступний порядок денний:

  1. Про внесення змін в договір найму житла гр. Труліч Р.П.
  2. Про оформлення права власності на квартиру №20 по вулиці Ст.Бандери, 19, в м. Новояворівську за гр. Петришин О.О., Петришин Р.Б., Петришин Л.С., Петришин О.Р., Петришин І.Р.
  3. Про оформлення права власності на квартиру №31 по вулиці Січових Стрільців,13 в м. Новояворівську за гр. Бабляк О.Я., Бабляком І.Г., Мельник І.Я.
  4. Про оформлення права власності на квартиру №169 по вулиці Степнп Бандери, 34, в м. Новояворівську за гр. Панковою С.В., Панковим В.С., Панковим Р.С., Панковою В.С., Панковою Я.С.
  5. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути № 8-А для гр. Павелко К.І.
  6. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути № 37 для гр. Стаднику Д.І.
  7. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Чолгині вул. Кінець № 109 для гр. Пєшков А.І.
  8. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Володимира Великого в с. Прилбичі для гр. Александрович О.Г.
  9. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Героїв УПА в смт. Шкло для гр. Гоцко М.І.
  10. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. І.Франка в с. Прилбичі для гр. Кішечко Г.М.
  11. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Приозерна в с. Прилбичі для гр. Духнич І.П.
  12. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – садовий будинок у СТ «Приміський садівник» м. Новояворівськ для гр. Божик Ю.М.
  13. Про затвердження «Схеми майданчика прилеглої території навпроти орендованого приміщення по вул. А.Шептицького, 1 у м. Новояворівськ»
  14. Про встановлення ставок плати за використання територій під атракціони, цирки-шапіто та іншої діяльності соціально-культурної сфери для провадження підприємницької діяльності в м.Новояворівськ на час проведення фестивалю «Молода Галичина» 2021 та до дня міста
  15. Про надання дозволу на одноразову торгівлю ФОП Деревінський П.Я.
  16. Про надання дозволу на одноразову торгівлю ТОВ «Львівські Ярмарки»
  17. Про надання дозволу на одноразову торгівлю ФОП Мотиль С.В.
  18. Про надання дозволу на одноразову торгівлю ФОП Семен Р.Й.
  19. Про надання дозволу на одноразову торгівлю ФОП Ярема М.І.
  20. Про надання дозволу на укладення договору дарування Компричевській Оксані Ігорівні
  21. Про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу Дільному Владиславу Романовичу
  22. Про надання адресної матеріальної допомоги.
  23. Різне.

Керуючий справами виконавчого комітету Олена Рис.

Переглядів - 2