Зустріч із представниками Посольства Великої Британії та Програми розвитку ООН

В стінах Новояворівської міської ради відбулась зустріч із представниками Посольства Великої Британії в Україні та Програми розвитку ООН в Україні.

Метою візиту стали відвідини Новояворівської громади, у якій працює Мобільний центр надання адміністративних послуг, послугами якого користуються жителі ще трьох сусідніх громад.

Зокрема присутні мали змогу побачити роботу Мобільного ЦНАПу у Добростанах, опісля відвідати та познайомитися із роботою Дія Центру у Новояворівську.

Завершальною частиною стала зустріч партнерів з керівництвом міської ради. Міський голова Володимир Мацелюх розповів про успішні практики партнерства на рівні громади, а також говорив про проблеми та потреби громади.

Володимир Ярославович акцентував увагу на потребі у облаштуванні сонячних панелей для круглорічної роботи басейну у м.Новояворівськ та термомодернізації дошкільних закладів.

«Дякую Посольству Великої Британії в Україні та Програмі розвитку ООН в Україні за можливість наближення жителів до якісних адмінпослуг», – зазначив Володимир Мацелюх.

UNDP Ukraine / ПРООН в Україні

Львівщина Цифрова

Центр надання адміністративних послуг Новояворівської міської ради

 

Переглядів - 22