Чергове XX засідання виконавчого комітету

Шановна Новояворівська громадо! Виконавчий комітет Новояворівської міської ради VIII скликання повідомляє про проведення 08 вересня 2021 року о 14.00 год.  чергового ХХ засідання виконавчого комітету. Пропонується для розгляду наступний порядок денний:

  1. Про внесення змін в договір найму житла гр. Бучко І.М.
  2. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Когути № 8-Б для гр. Стадник Є.І.
  3. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна – житловий будинок садибного типу в с. Рулево № 31 для гр.Кужик М.В.
  4. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу в с. Cтадники для гр. Скольського С.Я.
  5. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу вулиця Андрея Шептицького в с. Прилбичі для гр. Лин Я.І.
  6. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу вулиця Данила Галицького в с. Прилбичі для гр. Ганута Г.М.
  7. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу вулиця Княгині Ольги в с. Прилбичі для гр. Кухарчишин Р.Р.
  8. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу вулиця Миру в с. Старичі для гр. Решетнікова О.С.
  9. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Вербицького в с. Воля-Добростанська для гр. Удуд І.С.
  10. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вул. Героїв Майдану в с. Добростани для гр. Буза С.Ю.
  11. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу по вулиці І. Франка в с. Підлуби для гр. Грицан Г.І.
  12. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу в житловому кварталі К-1 по вул. Лісова в м. Новояворівськ для гр. Маковецького С.М.
  13. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будинок садибного типу провулок В.Великого в смт. Шкло для гр. Павлисько О.І.
  14. Про затвердження показників відновлювальної вартості зелених насаджень для КП «Муніципальне господарче управління «Комфорт».
  15. Про погодження Схем на встановлення місць для стоянок таксі, з встановленням зарядних станцій для електромобілів на території Новояворівської міської ради.
  16. Про надання дозволу релігійній громаді УГКЦ парафії св.Архистритига Михаїла в с.Стадники на утримання та благоустрій водойми в с.Стадники.
  17. Про погодження для КП «Муніципальне господарче управління «Комфорт» вартості оплати послуг по використанню транспортних засобів.
  18. Про встановлення порядку побачень з малолітньою дитиною.
  19. Про надання дозволу на укладення договору дарування.
  20. Про затвердження переліку посадових осіб, які уповноважені складати протоколи про адміністративні правопорушення.
  21. Про надання дозволу на укладення договору дарування.
  22. Про надання дозволу на укладення договору про визначення часток у праві спільної сумісної власності та укладення договору дарування.
  23. Про надання адресної матеріальної допомоги.
  24. Різне.

Керуючий справами виконавчого комітету Олена Рис.

Переглядів - 1