Конкурс на заміщення вакантних посад

Новояворівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

  • головного спеціаліста – юрисконсульта сектору з питань профілактики бездоглядності, безпритульності та правопорушень серед дітей служби у справах дітей Новояворівської міської ради;
  • провідного спеціаліста відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення виконавчого комітету Новояворівської міської ради.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного професійного спрямування не нижче ступеня бакалавра, без вимог до стажу роботи, вільне володіння державною мовою, вміння працювати на персональному комп’ютері обов’язкове.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

– заяву про участь у конкурсі, в якій необхідно зазначити про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

– заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

– автобіографію;

– три фотокартки розміром 4х6 см;

– копії документів про освіту;

– копію паспорта громадянина України та ідентифікаційного номера;

– копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

– копію документа державного зразка про середню/вищу освіту, в якому зазначено про вивчення предмету/дисципліни, що підтверджують знання української мови або державного сертифікату про рівень володіння державною мовою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, довідки, рекомендації, наукові публікації тощо).

Особи, які працюють у  органі місцевого саморядування, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці, переліку питань для перевірки законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень, тощо надається відділом кадрової роботи виконавчого комітету Новояворівської міської ради.

Заявки на участь у конкурсі направляти впродовж  30 днів з дня опублікування даного оголошення за адресою: м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 2.

 

Переглядів - 9