Конкурс на заміщення вакантної посади директора Новояворівської дитячої школи мистецтв

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Новояворівської дитячої школи мистецтв Новояворівської міської ради

Найменування і місцезнаходження закладу освіти у сфері культури:

Новояворівська дитяча школа мистецтв Новояворівської міської ради, вул. Січових Стрільців, буд.3, м.Новояворівськ, Яворівський р-н., Львівська обл., 81053.

                                        

Найменування посади та умови праці:

Директор Новояворівської дитячої школи мистецтв Новояворівської міської ради.

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються відповідно до контракту та наступних нормативно-правових актів: Постанови КМУ від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; Постанови КМУ від 23.03.2011 №373 «Про встановлення надбавки педагогічним працівникам закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування»; Постанови КМУ від 11.01.2018 №22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників»; Закону України від 05.09.2017 №2145-VIII «Про освіту»; Закону України від 22.06.2000 №1841-ІІІ «Про позашкільну освіту»; Наказу МОН від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ»; Наказу Міністерства культури України від 18.10.2005 №745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки».

 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду директора закладу освіти:

Директором Новояворівської дитячої школи мистецтв Новояворівської міської ради може бути особа, яка є громадянином України, має вищу освіту та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню посадових обов’язків.

 

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі:

– заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

– автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по-батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

– копія паспорта громадянина України;

– копії документів про освіту;

– копія трудової книжки;

– довідка про відсутність судимості;

– рекомендаційні листи довільної форми;

– мотиваційний лист довільної форми;

– проєкти програм розвитку Новояворівської дитячої школи мистецтв Новояворівської міської ради на один і п’ять років.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Документи подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк.

Особа може надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

 

Місце та строк подання документів:

Документи приймаються з 25 жовтня 2022 року до 23 листопада 2022 року до 18 год. 00 хв. у відділі культури, молоді та спорту Новояворівської міської ради за адресою: м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 1.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, умов проведення конкурсу надається в приміщенні відділу культури, молоді та спорту Новояворівської міської ради за адресою: м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 1.

 

Конкурсний відбір складається з таких стадій:

  • прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;
  • перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;
  • допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;
  • перевірка знань кандидатів;
  • захист презентації проєктів програм розвитку;
  • співбесіда з кандидатами;
  • визначення переможця конкурсу;
  • оприлюднення результатів конкурсу.

 

Дата, місце проведення конкурсного відбору:

Дата, місце та час конкурсного відбору буде визначено конкурсною комісією після завершення прийняття документів від претендентів на посаду директора Новояворівської дитячої школи мистецтв Новояворівської міської ради. Про дату та час проведення конкурсного відбору кандидати будуть повідомлені уповноваженою особою не пізніше, ніж за три робочих дні до його проведення.

 

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

 

Батіг Оксана Ярославівна, тел. 0987242301, newcultura2021@gmail.com

Переглядів - 17