Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності

                  Новояворівська міська рада оголошує конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості майна комунальної власності територіальної громади міста Новояворівська, а саме:

Інформація про об’єкт оцінки:

Мета проведення незалежної оцінки:   визначення вартості об’єкта оцінки, з метою передачі в оренду без проведення  аукціону індивідуально визначеного нерухомого майна, що належить до комунальної власності Новояворівської міської ради.

Назва та місцезнаходження об’єкта оцінки: 

  1. будинок для колективного проживання, що перебуває у комунальній власності Новояворівської  міської ради (код ЄДРПОУ 04373301), розташованого за адресою: село Підлуби, вулиця Шкільна, будинок 29а, загальною площею 2592,6 м2, Балансоутримувач – Новояворівська міська рада.
  2. приміщення адміністративного будинку літ. «А-2», що перебуває у комунальній власності Новояворівської  міської ради (код ЄДРПОУ 04373301), розташованого за адресою: смт. Шкло, вулиця Небесної Сотні, будинок 1, загальною площею 846,5 м2, Балансоутримувач – Новояворівська міська рада.

Організаційно – правова форма об’єкта оцінки: комунальна власність

Дата, час і місце проведення конкурсу: конкурс відбудеться через 15 календарних днів з дня опублікування інформації

Кінцевий термін подання документів для участі в конкурсному відборі: не пізніше ніж за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

Термін виконання робіт в календарних днях – 14 днів

Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд комісії:

 Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

          До підтвердних документів належать:

          – заява на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 2 до Положення);

          – копія установчого документа претендента;

          – копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;

          – письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

          – копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

          – інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

          Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і повинна містити пропозицію щодо вартості виконання робіт,  а також терміну їх виконання, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсного відбору: 

1-відповідна кваліфікація оцінювачів стосовно оцінки об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, виданими відповідно до чинного законодавства України;

2-досвід суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки подібного (практичний стаж не менше 5 років);

 3- перелік оцінювачів, які будуть залучені (у разі необхідності)до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна, та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна;

 4- письмова згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом  оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна;

 5- у разі необхідності – спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, виданого суб’єкту оціночної діяльності, або відповідних допусків у оцінювачів, які перебувають у трудових відносинах із суб’єктом оціночної діяльності.

   З додатковою інформацією можна ознайомитись у виконавчому комітеті Новояворівської міської ради за адресою: місто Новояворівськ, вулиця Шевченка,2, тел. 40-0-84, 42-2-42.»

Переглядів - 13