Про публічну пропозицію (оферту) Міського комунального підприємства «Новояворівськводоканал»

Повідомлення від  19.04.2023 р. про публічну пропозицію (оферту) Міського комунального підприємства «Новояворівськводоканал» про укладення Публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.

Відповідно до положень Закону України «Про житлово-комунальні послуги» документ 2189-VIII, Постанови Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 року № 690, статей 633 та 634 Цивільного Кодексу України Міське комунальне підприємство «Новояворівськводоканал»  (МКП “Новояворівськводоканал”) розміщує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення (далі по тексту – Договір) для індивідуальних споживачів.

Договір розміщено на офіційному сайті Новояворівської міської ради (орган місцевого самоврядування) https://novmiskrada.gov.ua/  у вільному доступі.

З огляду на те, що цей Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Договір розроблений на основі Типового договору з власником (користувачем) будівлі (приміщення у будівлі) про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення {Типовий договір в редакції Постанови КМ № 85 від 02.02.2022}.

Індивідуальний договір вважається укладеним із споживачем, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування (Новояворівська міська рада https://novmiskrada.gov.ua/ ) та/або на веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем.

Індивідуальний договір з власником індивідуальних (садибних) житлових будинків вважається укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуг, якщо такий власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги (фактичне виконання робіт із відключення будинку).

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

  1. Індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з індивідуальним споживачем (фізичною особою).
  2. Заява-приєднання до індивідуального договору послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з індивідуальним споживачем (фізичною особою).
  3. Індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з індивідуальним споживачем (ФОП або ЮО).
  4. Заява-приєднання до індивідуального договору послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з індивідуальним споживачем з індивідуальним споживачем (ФОП або ЮО).
  5. Рішення Виконавчого комітету Новояворівської міської ради Про встановлення тарифі на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення для МКП “Новояворівськводоканал” 12 квітня 2023 року № 166.
  6. Інформаційне повідомлення щодо цілодобового водопостачання і водовідведення

 

Переглядів - 68