Екологічні навчальні заходи для підприємців

У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини на Львівщині проходить низка екологічних навчальних заходів для підприємців з 5 громад-партнерів — Рава-Руська, Жовківська, Куликівська, Добросинсько-Магерівська та Новояворівська.

І вже цього місяця в місті Новояворівськ відбудеться третій для області тренінг на тему «Виробництво і торгівля екологічно чистими предметами зберігання».

Дата: 14-18 серпня 2023 року,
10:00 – 17:00.
Місце: м.Новояворівськ, кафе «Crystal».

Умови участі: безкоштовно за попередньою реєстрацією.
Мета тренінгу: надання учасникам знань, інструментів та практичних навичок, необхідних для успішного виробництва і торгівлі екологічно чистими предметами зберігання, а також ознайомлення з цінніми інструментами та стратегіями для успішного бізнесу у галузі екопродукції.

Під час тренінгу будуть розглянуті такі теми:

  • Промоція території громади через виробництво екологічно чистих продуктів зберігання та торгівлю ними.
  • Важливість маркетингового підходу до планування виробничої та комерційної діяльності підприємства.
  • Проєктний підхід до виробництва екологічно чистих предметів зберігання.
  • Маркування екологічно чистих предметів зберігання та його роль у залученні клієнтів.
  • Захист авторських прав у сфері виробництва та торгівлі.

Реєстрація вже відкрита й триватиме до 14 серпня, переходьте за посиланням: ⤵️
https://forms.gle/SmaRKrxvECvzZi4G6

Чекаємо всіх, хто бажає розвивати екологічно чисте виробництво продуктів зберігання та торгівлю ними!

Довідкова інформація:
Захід відбудеться в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за співфінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.
Детальніше: www.eu4business.org.ua

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Локальний партнер з виконання – КУ «Інституту розвитку громади» Жовківської міської ради.

Зміст публікації на тренінгу є виключною відповідальністю КУ «Інституту розвитку громади» Жовківської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та уряду Німеччини.

 

Переглядів - 20