Відбулося чергове ІІ засідання виконавчого комітету

24 січня відбулося чергове ІІ засідання виконавчого комітету Новояворівської міської ради.
Розглянули питання порядку денного:
1. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про внесення змін до бюджету Новояворівської міської територіальної громади на 2024 рік».
2. Про внесення змін в договір найму житла гр. Білик Л.І.
3. Про внесення змін в договір найму житла гр. Масюка В.Ф.
4. Про оформлення права власності на квартиру №35 по вулиці Шептицького,1 в м. Новояворівськ за гр. Пітко В.Д., Пітко І.І., Пітко В.В., Пітко І.В.
5. Про оформлення права власності на квартиру №116 по вулиці С.Бандери, 32 в м. Новояворівськ за гр. Куничника А.А., Куничник А.А., Куничник Ю.А., Куничник М.В., Куничник Д.А.
6. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – садовому будинку у КСТ «Монтажник» в м. Новояворівськ для гр. Колотило С.О.
7. Про переведення садового будинку у жилий будинок м. Новояворівськ у СТ «Приміський садівник» для гр. Стень Я.В.
8. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. А. Шептицького в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Байбир І.М.
9. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Зелена в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Прийма В.І.
10. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. І. Франка в с. Підлуби, Яворівського району, Львівської області для гр. Климко Т.М.
11. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Климентія Шептицького в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Дзюбак Ю.Я.
12. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Січових Стрільців в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Федор Я.І.
13. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Зелена Гора в с. Чолгині, Яворівського району, Львівської області для гр. Бачинський В.І.
14. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Зелена в с. Мужиловичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Каліновська О.І.
15. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. І. Франка в с. Кам’янобрід, Яворівського району, Львівської області для гр. Глиняна О.В.
16. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. І. Франка в с. Підлуби, Яворівського району, Львівської області для гр. Лисик А.Є.
17. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Л. Українки в с. Терновиця, Яворівського району, Львівської області для гр. Струс Б.В.
18. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Степова в с. Стадники, Яворівського району, Львівської області для гр. Леневич І.Ф.
19. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Стефаника в с. Старичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Максимишин Л.П.
20. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Т. Шевченка в с. Когути, Яворівського району, Львівської області для гр. Юрас В.В.
21. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Центральна в с. Чолгині, Яворівського району, Львівської області для гр. Шоломинський А.В.
22. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будівлі магазину по вул. А. Шептицького в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Демчишин О.М.
23. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання для КП «Наше село Мужиловичі».
24. Про встановлення тарифів на послуги з постачання теплової енергії та послуги з постачання гарячої води для ТОВ «Нафтогаз Тепло».
25. Про погодження для КП «МГУ «Комфорт» вартості оплати послуг по використанню транспортних засобів.
26. Про затвердження відкоригованих тарифів на послуги з копання могил для захоронення на міському цвинтарі м.Новояворівська для КП «МГУ «КОМФОРТ».
27. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень у Новояворівській міській раді.
28. Про надання соціальних послуг особам ВПО та членам їх сімей.
29. Про надання соціальних послуг особі похилого віку.
30. Про припинення надання соціальних послуг особам похилого віку.
31. Про встановлення порядку побачень з малолітньою дитиною.
32. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання дітей.
33. Про надання дозволу на укладення договору дарування.
34. Про надання дозволу на укладення договору про визначення часток у праві спільної сумісної власності та укладення договору дарування.
35. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.
36. Про затвердження висновку про способи участі у вихованні дитини та спілкуванні з нею.
37. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (Воронова О.А.).
38. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (Горбачова Д.С.).
39. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (Сафонов К.Є.).
40. Про надання одноразової адресної допомоги особам, які отримали поранення, травму, каліцтво, контузію під час участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України.
41. Різне.

 

Переглядів - 16