Проведено чергове ІІІ засідання виконавчого комітету

7 лютого проведено чергове ІІІ засідання виконавчого комітету Новояворівської міської ради.
Розглянули питання порядку денного:
1. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження звіту про виконання бюджету Новояворівської міської територіальної громади за 2023 рік».
2. Про схвалення проекту рішення міської ради «Про визначення залишку коштів субвенції обласному бюджету перехідним на 2024 рік»
3. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. А. Шептицького в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Шот Я.В.
4. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Є. Коновальця в с. Бердихів, Яворівського району, Львівської області для гр. Бішко Л.Я.
5. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. І. Франка в с. Підлуби, Яворівського району, Львівської області для гр. Сапило Р.В.
6. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. І. Франка в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Дацко С.І.
7. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Л. Українки в с. Підлуби, Яворівського району, Львівської області для гр. Лисик Я.І.
8. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Л. Українки в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Качмар М.М.
9. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Л. Українки в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Чепіль С.Г.
10. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Модеста Горницького в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Василиця І.І.
11. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. С. Бандери в с. Молошковичі, Яворівського району, Львівської області для гр. Гелиш Є.А.
12. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. С. Бандери в с. Бердихів, Яворівського району, Львівської області для гр. Рубай К.В.
13. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. С. Стрільців в с. Терновиця, Яворівського району, Львівської області для гр. Мельник К.В.
14. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. С. Стрільців в с. Терновиця, Яворівського району, Львівської області для гр. Маланчук О.В.
15. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Яблунева в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області для гр. Мандюк В.Р.
16. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – житловому будинку садибного типу по вул. Л. Українки в с. Качмарі, Яворівського району, Львівської області для гр. Войтихівська Г.Г.
17. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будівлі закладу дошкільної освіти із допоміжною будівлею по вул. Садова в с. Прилбичі, Яворівського району, Львівської області для Новояворівська міська рада.
18. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будівлі закладу дошкільної освіти із допоміжною будівлею по вул. Т. Шевченка в с. Добростани, Яворівського району, Львівської області для Новояворівська міська рада.
19. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будівлі закладу дошкільної освіти із допоміжними будівлями по вул. А. Шептицького в с. Старичі, Яворівського району, Львівської області для Новояворівська міська рада.
20. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна – будівлі закладу дошкільної освіти із допоміжними будівлями по пров. Незалежності в смт. Шкло, Яворівського району, Львівської області для Новояворівська міська рада.
21. Про встановлення дорожніх знаків.
22. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень у Новояворівській міській раді.
23. Про внесення змін у штатний розпис в ДЮСШ «Янтар».
24. Про надання соціальних послуг особі з числа дітей позбавлених батьківського піклування.
25. Про визначення місця проживання малолітньої дитини
26. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання дитини
27. Про затвердження висновку про доцільність / недоцільність позбавлення батьківських прав
28. Про затвердження висновку про способи участі у вихованні дитини та спілкуванні з нею
29. Про вибуття особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування з дитячого будинку сімейного типу
30. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів
31. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів
32. Про внесення змін до Положення про комісію з надання адресної матеріальної допомоги окремим категоріям громадян, які зареєстровані та фактично проживають на території Новояворівської міської ради.
33. Про затвердження складу комісії з надання адресної матеріальної допомоги окремим категоріям громадян.
34. Про надання одноразової адресної допомоги особам, які отримали поранення, травму, каліцтво, контузію під час участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України.
35. Про надання адресної матеріальної допомоги.
36. Різне.
Відеотрансляція засідання за посиланням https://youtube.com/live/XZjoph5hksA
Переглядів - 17