Громадське обговорення розміщення підприємства харчової промисловості

Протокол громадських слухань щодо розміщення підприємства харчової та переробної промисловості

Довідка про громадське обговорення Проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування підприємства харчової та переробної промисловості у с. Воля Старицька Яворівського району Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада) (Проект ДПТ) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

Довідка про громадське обговорення Проекту Детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної промисловості у с. Воля Старицька Яворівського району Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада) (Проект ДПТ) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

Довідка про консультації Проекту Детального плану території розміщення земельної ділянки для будівництва та обслуговування підприємства харчової та переробної промисловості у с. Воля Старицька Яворівського району Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада) (Проект ДПТ) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

Довідка про консультації Проекту Детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної промисловості у с. Воля Старицька Яворівського району Львівської області (землекористувач Новояворівська міська рада) (Проект ДПТ) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

 

Переглядів - 59