Запрошуємо молодь Новояворівської громади взяти участь у молодіжному проєкті

#зміни_для_тебе

Молодь Новояворівської громади бере участь у молодіжному проєкті «Зміни для тебе» #Changes4U, який реалізує Асоціація відкритих міст.

Його основна мета – активізувати молодих мешканців невеликих громад, дати їм необхідні знання та вміння, аби  вони стали лідерами молодіжного руху, генераторами нових ідей та справжніми драйверами змін на місцях.

Участь у проєкті беруть молоді мешканці громад з усієї України. Він розрахований на учасників віком 15-20 років та складається з кількох етапів.

На першому етапі відбудеться серія онлайн-тренінгів, під час яких молодь дізнається:

  • структуру влади в Україні та основи місцевого самоврядування
  • про молодіжну політику та її роль в місцевому самоврядуванні
  • про цифровий розвиток громад за допомогою інструментів civic tech та  Платформи електронної демократії
  • основи проєктного менеджменту та адвокасі.

Під час другого етапу відбудеться створення молодіжних рад у громадах, які цього потребують. А на третьому – заплановано проведення молоддю адвокаційних кампаній для вирішення місцевих проблем, щоб наочно спробувати, як працюють усі вивчені інструменти та методи.

Підсумком проєкту має стати молодіжний онлайн-форум «Зміни для тебе», під час якого учасники проєкту ділитимуться напрацюваннями, а запрошені експерти допоможуть визначитися з напрямками подальшого розвитку і можливостями для формування молодіжної політики у громадах.

Тож слідкуймо за успіхами та підтримуймо небайдужу молодь нашої громади, адже вона того варта!

Проєкт «Зміни для тебе» #Changes4U реалізується в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу

 

Переглядів - 1