Повідомлення про оприлюднення Проекту Детальний план території

Повідомлення про оприлюднення Проекту Детальний план території щодо реконструкції будинку для колективного проживання по вул. Шкільна, 29-А у с. Підлуби Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Детальний план території щодо реконструкції будинку для колективного проживання по вул. Шкільна, 29-А у с. Підлуби Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області.

Проектом детального плану території, передбачається на ділянці №1 реконструкція будівлі для колективного проживання, майданчик для відпочинку, дитячий майданчик. На земельній ділянці №2 передбачається будівництво та обслуговування інших будівель громадської забудови, земельна ділянка №3 передбачається для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Новояворівська міська рада Львівської області

3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення:

30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 21.11.2023 року до 21.12.2023 року.

б) способи участі громадськості:

надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Новояворівська міська рада Львівської області (вул. Т. Шевченка, 2, м. Новояворівськ, Львівська обл., 81053).

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

21.12.2023 року о 12:00 год. в приміщенні Новояворівської міської ради Львівської області (вул. Т. Шевченка, 2, м. Новояворівськ, Львівська обл., 81053).

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Новояворівська міська рада Львівської області (вул. Т. Шевченка, 2, м. Новояворівськ, Львівська обл., 81053).

Адреса сайту: https://novmiskrada.gov.ua/.

ґ) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Новояворівська міська рада Львівської області (вул. Т. Шевченка, 2, м. Новояворівськ, Львівська обл., 81053), ел. адреса: novoyavmiskrada@ukr.net. Строки подання зауважень та пропозицій – з 21.11.2023 року до 21.12.2023 року.

д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Новояворівська міська рада Львівської області.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування

Не передбачена

Завантажити звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Завантажити детальний план території щодо реконструкції будинку для колективного проживання по вул. Шкільна, 29-А у с. Підлуби Новояворівської територіальної громади Яворівського району Львівської області (ДПТ) (Частина 1, Частина 2)

Переглядів - 90